FOLLOW HIJABUL CREWZ

Monday, 30 December 2013

[PANAS] Gambar Grafik & Wallpaper Terbaik Himpunan TURUN 31 Disember 2013 Dataran Merdeka


Uih?! Gambar Messi, Ronaldo pun ada ikut sekali TURUN Dataran Merdeka? Saksikan, berikut adalah wallpaper, poster serta gambar grafik yang sesuai untuk digunakan sebagai profile picture dan cover foto serta dishare (sebarkan) di facebok, twitter atau instagram anda. Jom pakat-pakat guna untuk nyatakan sokongan kepada TURUN 31 Disember 2013 di Dataran Merdeka. Zahirkan keprihatinan anda akan kezaliman rejim Barisan Nasional yang semakin lama, semakin mencengkam rakyat marhaen. Apa kejadahkah ini?!



#RakyatPilihDataranMerdeka31Dis
#‎RPDM31D‬

Gambar Peta Lokasi & Check Point Himpunan
TURUN 31 Disember 2013
Ayuh! Ayuh! Ayuh!

35 comments:

  1. Replies
    1. Assalamualaikum,

      Maaf, i nak tumpang beritahu & perlu beritahu penting bagi kita semua umat islam di negara ini.

      Tolong klik & baca di sini->Melayu Adik Beradik Yahudi

      Lihat di sini juga bagaimana caranya kita mampu keluar dari penghambaan dunia moden ini: Cinta Lanang Gabrul The Final Conclusion.

      Delete
  2. hehe...
    aku mcm tak prcaya melayu islam nak wat care gila meroyan tahap babey nih..

    ..guling2 (jantan betino) kt dataran merdeka mlm 31 nti..ko ade sponser KONDOM tk beb??
    takder?? comfrm pancut dalam punye beb...9 bln lg..dpt hasil main buang2 atas dataran jer..idealogi lu ni pun huruhara gak beb.

    ..dataran merdeka... mu tungu aku datang...
    dtg laa beb..kalau lu nak rasa sgt..gua tada hal.

    ..lain2 gua tada komen laa..lu pikey laa sendiri!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lu memang bangang, tak boleh beza sambutan tahun baru cara UMNO & cara rakyat marhaen yang ikhlas berjuang membela rakyat yang tak terbela di seluruh negara. Kerajaan negeri PR lagi best beb, siap ada majlis ilmu seluruh negeri. Kerajaan BN/UMNO? Hurm.

      Masih lagi salahkan pembangkang? Nak menangkan UMNO lagi?

      Delete
    2. Ini tempat dakwah bro bukan tempat nk kurang ajar..

      Delete
  3. hehe..
    alo,lu mana mari???
    indah bahasa..mak bapak lu ajar ek??
    gua suka sama lu..

    hehe..
    sorri beb..pas gua bukan,umno pun gua bukan.
    gua tak nak jadi cibai cam lu org..
    serupa cam 'stupid black bozzos'..tak tau nak berdamai..nak bersatu..nak berbaik2 apa kelancau nak jadi??
    rasa diri hebat,lebey baguzz,lebey islamik dari yg lain..go 2 longkang laa luu.

    beb,
    menate 'babey' gua ingat lagi afdhal untuk lu peluk guling2 kat dataran,lu comolot pon okey.itu menate memang dpt tittle 'mughalazah',tapi itu menate gua nampak lebey mulia
    dari puak manusia yg...'telunjuk lurus ,kelingking kasi kait'..
    amcam beb..lu boley berguru sama itu babey?? babey mana pandai gado2...nak port kat dataran pon tak pandai,apalagi nak buat anak haram..
    walaupon haram,babey tetap bermulut 'harum kasturi'..hehe..sebab babey tak pandai nak ratah daging busuk bangsa dia..tapi luu...hehe..

    **hehe..
    lu dah dapat blom..KONDOM punya sponser??
    gua takut lu dapat ramai anak sedare FREE...hehe
    air 'ANJING GILA' lau luu dapat supply lg okey.
    hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...nko tolongla cari sponsor kondom..lu ajak la berdamai..lu dakwah kan la supaya bani melayu islam jauhi zina..
      Mulut lu busuk..hati lu lg busuk..

      Delete
    2. sorrey beb,
      gua bukan daiee cam luu
      gua cuma kutu..hehe..

      Delete
  4. Tak belah mana2 puiiiiii... Nmpk sangat macai...pedulikan... Xyah ckp pancut dalam ..skg dah bnyk pun buang anak... Hasil dari mana...hasil dari pengaruh tv dan hiburan yg tidak berbatas....

    ReplyDelete
    Replies
    1. luu terasa ker??
      hehe..

      Delete
    2. Haha..you and them are no different..

      Delete
    3. hehe..
      beb,lu pon sama..

      Delete
  5. kepada bangsa yang mengaku Melayu tetapi lupa diri dan tertipu dengan agenda musuh Islam, kembalilah ke jalan yang benar, masih ada masa lagi, bertaubatlah, ini rencana musuh Islam, anda sedang dicaturkan, tiada apa yang akan anda capai dengan membantu tangan-tangan (agen Dajjal) yang menggerakkan catur (anda) kerana perancangan Allah maha hebat....keluarlah dari papan catur......

    ikhlas hamba Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macamana ya nak keluar daripada papan catur? ;)

      Delete
  6. Pelik terhadap org yg sensitif bila org lain mengkafirkan syit-ah,
    Tetapi tidak sensitive bila syit-ah mengkafirkan para sahabat nabi s.a.w
    Dimakah duduk letak aqidahnya?
    banyak makhluk level ni duduk dlm pas..
    hii takuut..

    ReplyDelete
  7. mlm tahun baru niy kalau gang dalam pas and umno pakat awal2 wat kenduri tahlil baca doa selamat kan cantek.
    tiap negeri,tiap daerah,tiap dun n parliment buat sama2.
    ini asik nak gadoo aje
    ape laa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami malam tahun baru dengan Majlis Ta'lim, Kuliah Ilmu dan macam-macam program Islamik. UMNO/BN tak tahu la pulak saya.

      Delete
  8. Luck betul2 bin awe beb

    ReplyDelete
  9. Salam Admin,
    Awak sebenarnya sedang keliru. (atau saya yang keliru dengan awak).Terikut-ikut propaganda orang atasan awak (politikus?). Tetapkanlah pendirian awak. Bebaskan diri awak. Awak ni nak kata ikut Islam tapi masih terpengaruh dengan cara-cara Yahudi. Ada pula gambar tokoh bola lah gambar Thor lah. Macam bangga pulak tu. Kita orang Islam ada cara kita sendirilah bro. Bangkit bro.Bangkit! Bangkit! Jangan tidur lagi... awak sedang mengigau mimpi ngeri. Bangunkan Islam dalam diri awak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ....lupa pulak taruh nama. Salam perkenalan Melayu Islam.

      Delete
    2. Isu gambar pun dah jadi macam isu akidah la plak. Hadoi. Ish3.

      Delete
  10. sila fahami apa itu "guy fawkers",
    tuan admin minta jasa baik,untuk membuat kupasan,biar anak bangsa kita melayu muslim,jelas dan faham akan permainan jarum halus musuh-musuh kita didalam dan diluar sana.
    terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu hanya simbolik daripada sebuah filem la. Tiada kaitan dengan gereja langsung.

      Delete
  11. Kenyataan yang dikeluarkan oleh Mujahid Yusof yang menentang rampasan Bible
    di premis The Bible Society of Malaysia di Damansara Kim, Petaling Jaya, memperlihatkan secara jelas kepada kita tentang kerosakan akidah yang dijelmakan menerusi kopiah, janggut, topeng Islam, serta raut wajah dan batang tubuh orang yang mengaku beragama Islam.


    Ini sekaligus membenarkan kenyataan Rasulullah s.a.w lebih seribu tahun lampau.
    (Maksud hadis):-


    “Telah diceritakan kepada kami oleh Ismail bin Abu Uwais berkata, telah menceritakan kepadaku Malik dari Hisyam bin ‘Urwah dari bapanya, dari Abdullah bin Amru bin Al-Asy meriwayatkan, “Aku mendengar Rasulullah s.a.w bersabda,

    “Sesungguhnya Allah tidak mencabut ilmu sekaligus mencabutnya daripada hamba-Nya tetapi Allah mencabut ilmu dengan cara mematikan para ulama sehingga bila sudah tidak bersisa ulama, maka manusia akan mengangkat pemimpin dari kalangan orang-orang bodoh, ketika mereka ditanya, mereka berfatwa tanpa ilmu, mereka sesat dan menyesatkan.” Berkata Al-Firabri, telah menceritakan kepada kami Abbas berkata, telah menceritakan kepada kami Qutaibah, telah menceritakan kepada kami Jarir dari Hisyam seperti ini juga. “ (Sahih Bukhari)


    Mengapa perlunya membantu orang kafir dalam urusan agama mereka sedang dalam waktu sama berpaling daripada seruan perpaduan oleh saudara se Islam sendiri?
    Nak berdamai dengan sesama saudara dari pihak umno,punyalah banyak cekadaknye..
    Kita membenarkan agama lain dianuti oleh mereka… tapi kita tak boleh benarkan mereka menyebarkan pada umat Islam akan agama paling boddo dan sesat yang mereka anuti itu…

    Tapi hari ni PAS seolah-olah membantu para kafir ni menjalankan agenda menyesatkan umat Islam…

    Demi politik dan cita-cita mengejar putrajaya Pas sanggup buat apa saja, kalimah Allah pun sanggup dikongsi dgn bukan Islam.Memang patut bible yang guna kalimah Allah ni dirampas sebelum kekeliruan berlaku pada masa akan datang…

    Nak pengaruh bukan islam sampai sanggup gadai agama dan aqidah !!!
    TAKE BEER…PASBERG FOR ALL…!!!
    Ape cer bebe??

    ReplyDelete
    Replies
    1. PAS hanya dihukum dengan satu batang tubuh? Mudahnya...

      Delete
  12. assalamualaikum akhi admin hijabul crewz.
    ape nama FB enta ya? ana nak add

    ReplyDelete
  13. bersatulah bangsaku
    dgn wadah agama yg maha suci ini
    dgn bertuhankan allah yg maha esa
    dgn nabi muhammad itu pesuruhnya
    usahlah bercerai berai lantaran hal picisan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fahami konsep bersatu itu mesti dalam erti kata Keuntungan Islam.

      Delete

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan komen di bawah. InsyaAllah, jika ada sebarang persoalan dan perbincangan yang diutarakan, saya cuba jawab. InsyaAllah. Penggunaan "Anonymous" tidak digalakkan. Terima kasih. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL POPULAR SEPANJANG ZAMAN

ARTIKEL POPULAR BULANAN

ARTIKEL POPULAR MINGGUAN