FOLLOW HIJABUL CREWZ

Wednesday, 20 June 2012

Download Conquest 1453 aka Fetih1453 DVDScr [Turkey]

8.1
Your rating:
  -/10 
Ratings: 8.1/10 from 28,432 users
Reviews: 52 user | 7 critic






Klik link di bawah post ini untuk download filem:-


Seperti yang diketahui umum, filem yang telah memecahkan rekod menjadi antara filem paling di cari tahun ini. Melihat kepada rating di IMDb telah membuktikan segala-galanya. Ianya mengisahkan penaklukan tentera kerajaan Uthmaniyah ke atas kota Constantinople pada abad ke-15 mendapat sambutan hebat di Turki.


Filem arahan Faruk Aksoy itu mengisahkan penaklukan kota Constantinople oleh tentera pimpinan Sultan Muhammad Al-Fatih pada tahun 1453 dengan menewaskan tentera empayar kerajaan Kristian Byzantine. 


Fetih 1453 (original title)
Release Date: 16 February 2012 (Malaysia)
Genre: Action | Adventure | Drama
Stars: Devrim Evin, Ibrahim Celikkol and Dilek Serbest
Quality: DVDScr
Source: 480p DVDScr XviD-NOVA

Sinopsis:
In 1453, the Byzantine capital of Constantinople is surrounded by Ottoman Turks. The city is but a shadow of its former glory due to the empire’s ever receding coffers, while the Ottoman Empire continues to grow rich. After years of tolerating the existance of Byzantium, the ambitious sultan,Mehmet II launches his campaign to end the Byzantine Empire and take Constantinople for the Ottomans, resulting in arguably the greatest siege of that age.


Screen


Trailer:



 mediafire>>>



jumbofiles>>>



kongsifile>>>



rapidshare>>>



11 comments:

  1. Terima kasih. Tak sabar2 nak tunggu cerita ni keluar. Harap nanti ada subtitle english

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, saya akan cuba.

      Delete
    2. admin...mana part.002?

      Delete
  2. Harap2 jgn bagi link tengok DVD free online yg tak dapat kebenaran penerbit filem tu dah lah , kalau netflix atau seangkatan dengannya ok lah..sekadar peringatan.

    Wan

    ReplyDelete
  3. Bagi link torrent jugak ye..
    hihih

    ReplyDelete
  4. admin! nak subtitles! hu

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..Akhirnya berpeluang untuk melihat karya ini.. :)
    syukran Admin...

    ReplyDelete
  6. maaf, nak tanya kat mane nak dapatkan subtitles???

    ReplyDelete
  7. Bro Part 2 link mediafire sama la dengan part 1..
    part 2 ada x??

    ReplyDelete
  8. Bagi sesiapa yang inginkan movie ini dengan kualiti Bluray iaitu kualiti yang paling tiptop boleh layari laman web http://www.syok.org/. Search je kat situ insyaAllah jumpa. Subtitle pula anda boleh cari di http://subscene.com/.

    Harap membantu. ^^

    ReplyDelete

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan komen di bawah. InsyaAllah, jika ada sebarang persoalan dan perbincangan yang diutarakan, saya cuba jawab. InsyaAllah. Penggunaan "Anonymous" tidak digalakkan. Terima kasih. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL POPULAR SEPANJANG ZAMAN

ARTIKEL POPULAR BULANAN

ARTIKEL POPULAR MINGGUAN