FOLLOW HIJABUL CREWZ

Monday, 2 January 2012

[FULL VIDEO] Ustaz Azhar Idrus ft Zizan Raja Lawak Countdown 2012 Shah Alam


Di sini saya sertakan video penuh Sesi Soal Jawab Ustaz Azhar Idrus dan Zizan Raja Lawak di Countdown 2012 dan Kempen Anti Zina ang bertempat di Dataran Kemerdekaan Shah Alam.

Maaf, video penuh program masih lagi tidak kedapatan nampaknya. Kualiti gambar dan suara agak baik walaupun hanya rakaman daripada skrin pancaran. Jom layan...


Credit to Pridelezz(Youtube)

Video-video lain yang menarik :-
Akan diupdate jika ada video yang lebih jelas. Selamat Menonton =)

2 comments:

  1. salam tuan...saya tak pandai apetah nak mengajar,cuma nak kongsi2 jika boleh difikir2kan sama2..tuan,kalaulah benar melalui "jalan hiburan" itu menjadi satu "asbab" yg allah "suka",dimana "asbab" ini dapat MENGUATKAN dan MENGEMBANGKAN agama,nescaya allah dah jadikan nabi penyanyi atau penghibur atau pemuzik dulu,kerana nabi itu "kekasih".."habibullah"..takkan allah nak bagi nabi "jalan" yg tak betul kat nabi saw utk agamaNYA sendiri?tapi nabi tak berdakwah ikot jalan ni(hiburan),kenapa..?adakah allah turunkan nabi saw sebagai suri teladan tetapi allah BERKEHENDAKKAN kita "buat" agama dgn cara masing2?(utk apa allah turunkan nabi?).. belumkah kita tahu bahawa..SESUNGGUHNYA KEJAYAAN HANYA ADA DALAM AGAMA ALLAH DGN CARA NABI SAW?(inilah iman..LAILAHAILLALLAH MUHAMMAD RASULULLAH)..syukurlah bg yg dah tau dan sedang "berusaha" atasnya..salam n walahuaklam..(moga2 allah selesaikan KECELARUAN kita)

    ReplyDelete
  2. Allahuakbar, sudah dijawab rasanya. Sila lihat komen-komen saya di artikel-arikel lain. Islam itu syumul tuan, tiada larangan oleh Islam dalam behibur cuma perlu ikut garis panduan dan syarat-syaratnya sahaja. Lagipun, dalam soal bab-bab dalam hiburan ini banyak khilaf dalam kalangan ulama'.

    ReplyDelete

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan komen di bawah. InsyaAllah, jika ada sebarang persoalan dan perbincangan yang diutarakan, saya cuba jawab. InsyaAllah. Penggunaan "Anonymous" tidak digalakkan. Terima kasih. ^^

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL POPULAR SEPANJANG ZAMAN

ARTIKEL POPULAR BULANAN

ARTIKEL POPULAR MINGGUAN