FOLLOW HIJABUL CREWZ

Friday, 30 December 2011

MeLayu Yang Hina Islam Wajib Bertaubat !!!


Korang jangan terkejut. Ini orang melayu beb. Orang neh dipercayai dilahirkan sebagai islam. Dan diberitakan bahawa emak dia bertudung litup [info rakan fb. Betul ke tak betul aku taktahu]. Lihat gambar di bawah neh ;

[Image: 293344_197451466984413_100001586835711_5...4889_n.jpg]
 

Baca lah komen2 yang menyakitkan ahti di bawah neh pula
[Image: 294914_197562336973326_100001586835711_5...0805_n.jpg] 


Alquran jadi mangsa. Mungkin dia marah orang tarbiah dia. Almaklumlah dia dipercayai murtad [masih belum sahih]. Memanglah kena tarbiah balik. Bukan paksa2 suruh percaya islam. Tapi kalau umat islam dah murtad memang wajib melalui sesi tarbiah. Dah bengang, maka Alquran dia koyakrabakkan dan sebar di twitter. Misi melepaskan kemarahan lah tue. Tah hapa2. Allah swt soal ko balik di akhirat sana nanti weh. Di dunia memang lah ko bangga2 kutuk2 Allah swt, Alquran dan Nabi saw.
 

Lihat bawah neh pula


[Image: 228809_197456093650617_100001586835711_5...2831_n.jpg] 
 
Ko nak murtad [andaian sahaja] ka apa ka, tak boleh ka jangan menghina agama islam? Itu pasal umat islam marahkan ko neh. Lihat kat bawah lagi

[Image: 294126_197442923651934_100001586835711_5...2776_n.jpg]


Mengaku bangsa melayu pula tue. Dia yang rosak, dia kata kita pula rosak. Ada ramai orang murtad di malaysia. Tapi tak semua mereka menghina islam. Mereka murtad tapi mereka diam2. Yang budak neh, dah lah dipercayai murtad, bising2 pula segala bagai.. lihat bawah lagi ;



[Image: 291936_197556196973940_100001586835711_5...8012_n.jpg]


Ejek2 orang dengan aksi ****h dan upload di internet. Konon nya nak perli orang yang beragama lah tue. Maybe gak dia nak menghina orang yang bertudung, etc. Dan makian terhadap Allah swt dah jadi macam kewajipan dia pula. Tak habis2. Macam marahkan sesuatu. Hairan aku.


Kalau yang neh aku tengok memang ada ciri2 hajjah sitt lah dari segi gaya bahasa dan segala bagai. Perangai pun semacam dan kaki mencarut2 no 1. Sejibik macam hajjah sitt. Tapi dia neh orang singapore. Bukan orang malaysia. Hobi dia memang maki Allah swt. Dan dengan citer persatuan orang islam singapore sedang memerhatikan dia.
 


Nota : Nama dia macam nama orang islam. Sebab itu aku gunakan perkataan murtad. Andai salah sila betulkan. Dan lagi satu gambar2 dia tue original. Bukan di edit. Gambar2 tue dipetik dari fb + twitter dia dan digabungkan dengan komen2 dia yang menghina islam.....
 Angry




Renung-renungkan....... 
 


    (Ikhsan

8 comments:

  1. pintu taubat mashi terbuka ,sama2lah kita doa kan untuk sedara kita ini.

    ReplyDelete
  2. barua punya budak...kalau aku jumpa hang aku cincang hidup2...jgn permain hukum ALLAH x takut azab neraka ka???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam-macam zaman sekarang ini. Inilah padahnya jika rakyat tidak dididik dengan sistem Nabawiyah. Allahurabbi.

      Delete
  3. inilah sebagang bagang manusia.mogamoga allah memberi balasan kepadanya di dunia ini sebagai iktibar untuk kita.laknat punya budak.lakanat hidup kau.pergi mampus celaka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eksperisi emosi kemarahan yang terhasil daripada hati yang beriman. InsyaAllah. Doa2kan juga beliau. ^^

      Delete
  4. aku pnh follow budak ni sblum ni dalam grup Murtad dkt FB...

    ReplyDelete
  5. klu den mk ayahhey,klu den tau cmni kosudahhey,den pijak sampai mmpuih ./ Tok latip

    ReplyDelete

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan komen di bawah. InsyaAllah, jika ada sebarang persoalan dan perbincangan yang diutarakan, saya cuba jawab. InsyaAllah. Penggunaan "Anonymous" tidak digalakkan. Terima kasih. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL POPULAR SEPANJANG ZAMAN

ARTIKEL POPULAR BULANAN

ARTIKEL POPULAR MINGGUAN