FOLLOW HIJABUL CREWZ

Wednesday, 5 October 2011

Kemusnahan Dunia Kian Hampir, Munculnya Dajjal al Masikh

Di sini saya kongsikan e-book tentang kemunculan dajal dan kiamat. Terima kasih kepada Mr Smile kerana telah berusaha mengumpul kembali info-info dan telah menerbitkan ebook ini untuk memudahkan pembaca yang tidak mempunyai internet sepanjang masa. Semoga e-book ini memberi sedikit sebanyak manfaat kepada kita. Jika boleh, sebarkan e-book ini kepada kawan-kawan dan ahli keluarga anda supaya mereka tahu apa yang sebenarnya sedang terjadi sekarang ini. Kita telah ditipu oleh hiburan, sukan dan lain-lain yang melekakan kita walhal masanya kian hampir. Sedarlah sebelum semuanya terlambat. Maklumat ini sukar didapati. Anda tidak akan jumpa di kedai-kedai buku atau di mana-mana. 


Harganya adalah Percuma dan anda hanya perlu sebarkan kepada rakan-rakan anda. Itu saja permintaan kami.
Berikut adalah sedikit kata-kata dari Mr Smile:~


Salam semua, mungkin ada yang tidak dapat online untuk menerima maklumat ini, jadi saya terbitkannya di dalam buku, maka anda boleh bacanya tanpa menggunakan internet dan yang lebih penting dapat menyebarkannya secara meluas. Di dalam e-book ini akan diulaskan mengenai pertubuhan dajjal yang berada di dunia ini. Tidak terkecuali pertubuhan ini bertapak di Malaysia. Pembongkaran mengapa al-aqsa mahu dirobohkan dan Palestin di serang. 

Pembangkitan dajjal di akhir zaman, pembongkaran cara pembangkitan dajjal melalui tenaga negatif yang terdapat pada bangunan-bangunan dan yang paling penting sekali adalah rancangan mereka pada dunia ini. Semuanya akan terbongkar di sini. Anda akan lihat realiti yang sebenar. Allah pasti akan memberi ganjaran kepada siapa yang berjuang untuk agamanya. Ingatlah hidup hanya sekali dan akhirat adalah selamanya. Berjuanglah kita kerana illahi selagi nyawa di ampung badan. Masanya semakin hampir!.Password-
freeourmind

Walaupun , saya memberikan thumbsup kepada isi kandungan e-book ini, namun saya juga mempunyai pandangan dan kritikan tersendiri terhadap beberapa hujah yang dikemukan dalam e-book ini. Akhir kata, pertimbangkanlah segala yang terdapat dalam e-book ini dengan akal yang sihat serta ilmu pengetahuan kita. Wallahualam.

No comments:

Post a Comment

Anda dialu-alukan untuk meninggalkan komen di bawah. InsyaAllah, jika ada sebarang persoalan dan perbincangan yang diutarakan, saya cuba jawab. InsyaAllah. Penggunaan "Anonymous" tidak digalakkan. Terima kasih. ^^

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARTIKEL POPULAR SEPANJANG ZAMAN

ARTIKEL POPULAR BULANAN

ARTIKEL POPULAR MINGGUAN